SHUAM

Yüz yüze gerçekleştirdiğimiz Merkez Seminerleri serimizin “Tazminat Hukukunda İdari ve Adli Yargı İkiliği” başlıklı ilki Prof. Dr. Başak Baysal ve Prof. Dr. Nilay Arat moderatörlüğünde gerçekleşecektir.
Bu seminer serisi kapsamında toplantı moderatörü tarafından konuya ilişkin önemli noktalar, güncel gelişmeler ve tartışmalı hususlar aktarıldıktan sonra yuvarlak masa etrafında yer alan katılımcıların katılımıyla ilgili konu değerlendirilecektir.
Kadir Has Üniversitesi Araştırma Merkezleri Binasında gerçekleşecek olan etkinliklerimize katılmak için [email protected] e-posta adresiyle iletişime geçerek kayıt olmanız rica olunur. Lisansüstü öğrencilerine ve akademisyenlere açık olan etkinliklerimize katılım ücretsizdir.
Merkez Seminerleri serimiz ve diğer etkinliklerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.